Söndag – tråkdag?

Nja både och. Vädret är tråkigt, grått o trist, igår sken ju solen!

Just nu sitter jag och skriver och samtidigt tjötar i en audio (multi) på Bigo med mina unicorns.

Och det gör min dag. Annars hade jag nog bara legat i sängen och sett Rederiet;) Nice det med, men jag kakn inte ligga i sängen och hela tiden och inte se på film hela tiden.

Så nu sitter jag här vid mitt nystädade och avtorkade skrivbordet/sminkbordet, med en kopp kaffe och ett glas cola light (coops… inte alls så god, men funkar) så en liten koffeinkick blir det nog;) Precis fyllt på kaffeglaset (ja är jag själv dricker jag helst i kaffeglas, och med havredryck blir det mer skummigt när man skakar den innan man häller i glaset) strax och ta mig den sista biten kladdkaka:) Jaja, lite grapefrukt blir det nog också… så lite nyttigt blir det allt;)

Men jag är rätt seg ändå, va ju uppe senare än vanligt i fredags pga PK, brukar ju lägga mig 21.00-22.00 men kom i säng 23.30… och somnade först runt kl 01.00, och ja tröttheten kommer alltid ett par dagar efteråt. Men med lite snack om dittan och datten så är det ingen fara – love you girls;)

Så ja, min söndag blev ingen tråksöndag;) Och ja jag kör lite vardagslyx (gårdagens ämne juh) eller nej det är söndag inte vardag, sorry;)

Men nu behöver jag lägga mig en stund, så trött i ryggen och mitt högra ben lever sitt liv under skrivbordet. Men så länge det inte är en kramp så är jag glad, jag har haft ökade kramper den senaste veckan igen, Inte EP-kramp, tror jag inte, för jag tappar inte medvetandet, men liksom ena benet (inte alltid samma) skakar okontrollerat och hela kroppen och ibland även armarna, ungefär som en EP-kramp. såå otäckt. Och ingen vet vad det är. Fattar ni varför jag är så angelägen om att få provsvar från neurologen! Precis skickat ett meddelande om hur saker är och hoppas på ett svar.

”Hejsan!

Det har nu gått 1,2 månad drygt sedan besök hos er för LP och
neurologisk undersökning samt MR halsrygg och hjärna. Jag väntar
fortfarande på svar.

Jag har okontrollerade ataxier eller skakningar
i främst benen, men även armar, och det har ökat, och ibland är
det som om det är en EP-kramp fast jag tappar inte medvetandet eller
tuggar fragda. Men det är så obehagligt.

Har även varit på väg
att fara i golvet flera gånger, en gång hamnade jag på sängen och
en annan gång i toalettdörren. Jag vill helst gå utan rullator,
men det börjar bli en rädsla att gå utan den då jag är så rädd
att jag ska ramla.”

Hur har ni det denna söndag? Hur är vädret?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge