EFIT – Ett Foto I Timmen

T kommer upp och låser ut medicinen. Jag tar en temp då sköterskan begärt detta, legat sjuk och haft feber under veckan, var feberfri igår kväll och även nu! JIPPI!!!
Får se vad sköterskan säger, planen är vaccination mot covid. Jag måste va feberfri. Skulle vaccineras nästa vecka, men då vaccinationen gått snabbare och doser finns kvar efter vaccinationen på andra kommunala boenden (bor på stödboende) så får vi på LSS vaccineras 1 vecka tidigare! Men om sköterskan anser att jag borde vänta några dagar eftersom jag nyss varit sjuk så är det ok. Men jag hoppas att få det överstökat, för sen är det ännu en spruta om 4v.

Läser och kommenterar lite bloggar, även kollar icke godkända kommentarer i min egen blogg. Måste svara på frågor idag ang. Bigo. Och även kika runt hos er på Efit. ligger efter sen sist. Sorry

Skickar en grattishälsing till min styvsyrra!

Spelar ett mobilspel ”Room& Exits – Can you Escape”, älskar den typen av spel! Så har i tips bomba! Enda är att jag inte gillar när det kommer massa reklam hela tiden, men för att slippa detta får man betala en slant vilket jag inte vill. Så får stå ut med det. Men hatar ju krigsspelen som kommer upp!

Väntar o väntar, ingen personal eller sköterska i sikte, får reda på att det ingen vaccination blir idag. Ev vecka 5. Man vill inte riskera något är jag varit sjuk denna veckan. Men det är ok! Fixar lite lunch! Kycklingkebab, pommes och bea! Ville haft ris, men det var visst slut:/

Men gjorde i ordning så jag har till kvällsmat också.

Tjötar i med mina vänner på bigo i en audiolive. Tack för att ni finns!

Dags att ”Bomba” bloggen med lite bilder igen. För över från mobil och skriver nu via datorn, så mycket enklare.

Mer tid vid datorn, ett avsnitt ur långköraren ”Rederiet” kommer ni ihåg? Den sändes under 20 säsonger, 318 avsnitt under åren 1992-2002. Kommer ni ihåg Reidar, Beatrice (som innan dess var tvillingsystern Elinor), Yvonne, Lina, Junior, Margareta, Bengtsson, Georg, Andrea, Joker, Uno, Katarina, Mikki! Ja dom va måååånga! Oj oj! Men vilken serie! Värd att se om måånga gånger!

Här är Malte ombord och ska hämta sin fästmö Tanja – en dejt-tamagochi som Uno har skött om. Joker står i baren och har serverat Malte ett glas kall standardmjölk!

Lite fika. Fredag idag så lite mysfika är ju inte fel;) vanlig kladdkaka som jag lagt lite krossad polkagris i smeten;) mums, hade nog kunnat ha aningen mer. Blev dock en aning för mkt grädde på toppen. O så en latte med pepparkakskrydda och havredryck.

Försöker välja en snygg coool makeup. Inte lätt…

Den där duschen blir ÄNTLIGEN av.

Dags att börja makea mig… grunden lagd… G (stödassistent) kom hit och låste ut mina mediciner, tar dessa (allt utom sömnpillren) och käkar lite.

”Chefen” livear och kör en utlottning som jag tyvärr inte vann, makeupen börjar ta form… nervositeten börjar komma… 1h kvar

Ja …såhär kan man se ut efter en PK när man förlorat… nä jag VANN faktiskt! Hon fick mer poäng än mig, men drog innan sista 3min va klara… (man väntar 3min efteråt, för att tacka varann och supporters)

Färdig för natten, såå trött och ont i ögonen. Nån reaktion, troligen av eyeliner!

Men tackar alla för idag! Nästa EFIT är den 4 februari, hoppas vi ses då!

Dags för EFIT – Ett Foto I Timmen igen. Häääng på!
Ett foto tas varje timme och publiceras med jämna mellanrum, ja jag lägger upp fler samtidigt, blir lite stressigt att redigera och dona, då sitter jag här hela dagen, och lite annat har jag o göra, och det blir ju tråkigt för er och bara se redigering om jag ska sitta med det hela dagen, då hinner jag inte ta andra foton juh.

Ta hand om er!//

0 thoughts on “EFIT – Ett Foto I Timmen

  1. Vad skönt att det verkar gå lite snabbare med vaccinationerna hos er! Jag håller alla tummar jag har att du är feberfri så du får ta den första sprutan samtidigt som de andra.

  2. Kommer mycket väl ihåg Rederiet och har funderat på om jag ska se om den på Play men är lite rädd att jag inte ska gilla serien längre.

  3. Nej , Rederiet såg jag faktiskt aldrig. Men minns när den gick! Kul med sminkeriet, men så knepigt att vinnaren försvann!

  4. Hon disconnectade sig innan de sista 3min som man alltid ska stanna efter en PK. Hon hade ju vunnit, men många länder har inte riktigt fattat att man ska vara kvar oavsett vinst eller förlust. Det är vi i sverige, norge och nederländerna som förstått det (samarbete mellan dessa länder). Det är jättevanligt att folk vinner PK och sen tackar för matchen och drar liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge