Det är underskattat med…

I gårdagens utmaning från Madeleine handlade det om överskattade ting och idag motsatsen.

Jag tycker det är underskattat med människor som ger fina ord och visar omtanke om varann, och tiden för varann. Nu under Coronatid är det fullt förståeligt att man inte kan träffa nära och kära på samma vis, så under Coronatid är det inte så underskattat egentligen, vi kan inte göra så mycket åt det. Men när vi inte har Corona omkring oss, människor träffas inte och ger varann uppskattning ändå.
Det skylls på att man inte har tid, vilket är trist.

För några år sen var jag på en begravning där solisten sjöng ”Jag har inte tid” av Sten& Stanley. Och även om ni kanske inte gillar dansband, så lyssna på denna låt! Den är så klockren! Den säger allt! Den är kanske också underskattad;)

Sen tycker jag ibland att det är underskattat med omtanke över lag. Överallt i affärer och offentliga platser är det skyltar som säger att vi ska visa hänsyn o omtanke om varann, hålla avstånd, inte vistas bland folk om du är förkyld, använd munskydd… men långt från alla gör det. vi har blivit bättre, men det är så dåligt ändå av folk att inte respektera och visa omtanke om medmänniskor. Hur reagerar dom om dom blir sjuka? skyller på folk runtom?!

Vad tycker du är underskattat?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge