Det är överskattat med…

Ännu ett ämne från Madeleine’s utmaning att skriva om, funderade på om jag skulle skriva just nu, då huvudvärken tilltar trots Alvedon och tempen är inte så hög, men feber har jag. så på less.. men ska ppar jag nu glömmer jag nog sen.

All tv-reklam! ett program som enligt tv-tablå är 1h blir bar 40-45 min, massa klipps bort och som tex jag som ser på tv4 fakta där de berättar före paus vad som sker efter. och efter paus vad som skett, massa upprepande. Eller en film på 1,5h blir 3h. Vi sitter mer i tvsofforna. Jag har senaste tiden knappt sett två av olika skäl, men när jag gör det så är det så irriterande när samma reklam går om o om o om igen.

Reklam är sååå överskattat

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge