När pandemin är över vill jag…

Tack Madeleine för din härliga utmaning;) Den är så inspirerande, jag deltar ju även i #nouw30dayschallenge och det är så inspirerande! Sen ska jag väl inte blanda dessa för mycket;)

Det är att bestämma en dag o tid med min kusin för att träffa henne och hennes man och deras två gulliganer. Grabben blir 3 år i mars och tösen är 3,5 månad. Och jag har inte träffat lillsnorpan än. Men min kusin är flitig med att skicka snaps då och då på dom. Dock låter jag bli att publicera foton på dom här. Men såklart måste man ju handla lite till dom om vi ska ses. Visst kan jag handla och skicka, men det är inte lika kul och man ser inte uppskattningen på samma vis. Och sen är det sååå kul att ge bort paket, pojken är ju så stor att an kan öppna själv. Men tösen får föräldrarna hjälpa om inte brorsa vill öppna åt henne;)
Kikade runt lite och hittade massor av fint både till Elsa och Alfred! Givetvis lite unicorns, och jaa jag hittade mer med just unicorns, men fick begränsa lite. Men något av dessa kommer nog att klickas hem när jag ska få träffa gulliganerna.

Men först måste pandemin ge vika, eller lugna ner sig så folk kan få ses. Och att ses ute är ju inget hinder, nästan mysigare, blir lite sådär primitivt och mysigt att ses ute, speciellt vintertid – så länge man slipper snö och regn!

Vad ska du göra när pandemin är över?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge