Den som väntar på nåt gott…

Madeleine’s härliga utmaning höll jag på att missa idag. Har verkligen varit upp och ner hela dagen så har inte orkat förrän nu;)

Väntar oftast på tok för länge:)

Ligger nedkrupen med förkylning som tilltagit en aning. Feber kommer o går. Min LSS-sköterska var här på FM och gjorde det där vidriga covid19-testet i näsan. Och jag glömde o be henne räkna så det blev värre känsla än sist när jag tappade kontrollen på väntan att hon skulle vara klar… ja vänta är inte min grej, inte när jag inte har kontroll ordentligt.

Och ja jag väntar fortfarande på provsvar från neuro, 1,5mån och inget händer… så trött på detta. Att bara få ett samtal eller brev eller meddelande på 1177 vad proverna visat är värt så mycket. Nu kan jag ju inte besöka sjukvården om det inte är urakut för än har vi inget svar på om jag har covid eller ej. Det provsvaret får jag imorgon FM – om inte så hör ssk av sig och meddelar mig att det är försenat. Och jag hinner ev se det på 1177 innan hon ringer. Och jag är LIVRÄDD att det är covid!

Har man adhd eller annan NPF-diagnos är det mer regel än undantag att ha dåligt tålamod, för många existerar inte ens ordet vänta! Och jag har både atypisk autism och adhd så det vore la konstigt om jag inte hade haft dåligt tålamod;)

Och dåligt tålamod får jag känna på nu och när jag ligger i sängen och inget orkar stundtals och jag bara vill ut, jobba, träffa folk, njuta av vintervyerna vid ån;)
Men jag får INTE lämna min lägenhet förrän tidigast imorgon FM, provsvar måste komma först.

Men det går ingen nöd på mig. Jag gör lite som när jag var barn, mysfika och film;) Eller ja, jag ser ”Rederiet” på SVT play. Fast när jag var barn var det oftast farmor som ordnade mysfika (gärna onyttigt), men nu gör jag det själv, och lite onyttigt blir det allt, men annars försöker jag berika med c-vitamin för att försöka utrota förkylningen.

Nu äre dags att sova! Troligen är febern på gång igen. att jag tar paracetamol kontinuerligt bryr sig inte febern om, jag har nästan aldrig feber.

kram och gonatt

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Den som väntar på nåt gott…

  1. Ja det är inte kul, o jag missade att säga att hon skulle räkna så jag hade koll men jaja, det gick bra, och fick svar nyss att jag var NEGATIV!! Tjohoo!

    Ja tålamod och NPF hör inte ihop precis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge