Up’s & Down’s of life… – vecka 3

Tiden går så fort, bara 13 dagar kvar av Januari, 18 dagar har redan gått på år 2021! Shit! Var det inte igår jag skrev förra veckans lista i min utmaning?! Nej det är visst en hel vecka sen! Helt otroligt.

Jag har gjort om loggorna för utmaningen, de gamla var för små! och längst ner i mitt inlägg finner ni en länk där ni kan dela er up’s&down’s”

Och vill ni ha loggorna så kommentera nedan eller maila mig michaela@lejonberg.host så kan hag skicka över till er.

 • Äntligen jobb igen! Så glad och tacksam att kunna vara på Café Smedjan
 • Vi fick äntligen besked vem som ska jobba istället för den stödassistent vi haft på jobbet och som nu gått i pension. Kommer bli kanon med den nya tjejen. Jag känner henne lite sen innan. Så det var en trygghet.
 • Walther var här i helgen. Så härligt att ha sin skrutt hos sig.
 • Jag orkade med nöd och näppe två längre promenader fredag och lördags I fredags till och från stan och i lördags till farmor och hem. Den ena blev väl ca 2km och den andra ca 4km totalt. Vilket inte var det bästa för värken men jag gjorde det!
 • I fredags hann jag inte hem innan min FamilyPK mot en Holländsk tjej startade så jag fick stanna på vägen och göra den. Och jag VANN!! Och jag fick TVÅ DRAGONS! WOW! Sååå glad! Att jag var trött och slut efter promenaden och hade ont, är en värdslig sak, för vinsten och supporten och glädjen att vara en Unicorn betyder så mkt och det gav mig så mkt positivt.
 • Vi hade en mysig eftermiddag med farmor i lördags. Först åt vi lutfisk, potatis, ärtor och vit sås med kryddpeppar. Sen fikade vi i ”tantrummet” som Walther sa när han va liten, och vi säger det än faktiskt för det låter så kul. Det var så att han fick inte vara i farmors finrum och leka när han var liten och han frågade min farmor varför ”det ska va i ordning där inne när det kommer tanter på besök som ska äta här eller fika”, Walther tänkte efter ett tag och svarade ”jaha Anita, har du ett tantrum?” Sen tyckte han att vissa av farmors väninnor som kom på besök inte var tanter och skulle inte sitta därinne, de vart ju glada att de inte verkade vara så gamla som tanter är;)

En av 2 dragons jag fick, här hade jag inte hunnit bli förvånad! Tack Bugs för att du tog bilden, jag hann inte printa!

 • Ännu inget svar från Neurologen ang. prover och undersökningar.
 • Det har varit isgata på många ställen och tur man har broddar och rullator. Att det är kallt är en sak, man kan ta på sig ordentligt och kör man ”lager på lager” så brukar det gå bra! Men halkan är värre. Det sandas dåligt på sina ställen och min vanliga väg är knappt upplogad. Och när en varit det har någon annan varit sååå smart och gjort snövallar längs hela vägen och för ”ingången” till den gångväg jag brukar ta! Inte lätt med rullator!
 • Föregående punkt är även svår att hantera pga min kropp som inte lyder, ja klarar inte att gå ordentligt och jag får mer ont, och domningarna ska vi inte tala om. Så nu ska vi ansöka om arbetsresa hos min biståndsbedömare, så jag kan ta mig till jobbet utan smärtor och att jag inte är helt slut när jag kommer dit.
 • Mycket tankar och funderingar kring varför jag drabbats av all skit och varför jag ALDRIG får vara frisk?! För så känns det verkligen!
 • Energin har inte varit på topp, men jag har bitit ihop!

Vi tar nya tag denna veckan, eller försöker, har startat veckan med förkylning! Så blir hemma! Har även lite feber vilket jag aldrig brukar ha, så jag är lite nojig så det inte är corona! Men tror knappast det.

Ha en skön vecka allihopa!

Ladda gärna upp in veckans up’s&downs här så fler få ta del av den!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge