Jag blir glad när…

Dax igen för ett inlägg i Madeleine’s härliga utmaning!

Det är så mycket som ger mig glädje!

  • Jag får vakna varje morgon oavsett värk eller annat – vaknar jag så lever jag!
  • Min son gör framsteg både i skolan och med andra framsteg tex mentalt! Han har växt så mycket och under tiden han var konfirmand växte han sååå otroligt! Kan säga att jag var en riktigt stolt morsa den 28juni 2020
  • Jag får (göra som nu) köra audiolive med mina 🦄🦄🦄🦄🦄 och njuta av sällskapet och JOBBA trots att jag är ”sjuk”, ja jag vaknade med riv i halsen och täppt näsa och lite hosta och får inte jobba på caféet:/ Men jag får jobba med BIGO! Lovely!
  • Mina nära och kära får må bra och klara sig från Corona, förut var man glad att de inte blev sjuka eller sämre i de sjukdomar som flera nära och kära har. Nu är man mer tacksam att de inte får corona eftersom man vet att de troligen inte klarar detta,
  • Min son får hålla sig frisk och inte få några öroninflammationer – det är en mardröm för mig (se tidigare inlägg)!
  • Jag får vara jag!
Ta hand om er!//

0 thoughts on “Jag blir glad när…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge