Sorry för frånvaro några dagar…

Men jag har haft fullt upp av både det ena och det andra (missade tom en tid på tandis pga guldfiskminnet) och det har varit massa tankar, har ännu inte fått svar från min neurolog, och jag blir mer och mer orolig, för jag är inte bättre precis, och min sjukgymnastik är på paus förutom nervglidningen och att aktivera och hålla korsettmuskeln som gör ryggraden stabilare. Vilket också känns piss, då jag såg sjukgumnastik som just träning.

Tom min kommunsköterska är orolig varför inga provsvar kommer, jag måste ju få ett svar snart om hur vi ska gå vidare. Om det inte är något neurologiskt, så är det troligen mitt diskbråck och vad gör dom åt det då? Träning igen? Eller ska en mindre operation för att rensa upp göras eller vad? Jag är 36 år och heter Michaela, men jag säger ofta att jag är 85år och heter Agda! Just för att jag känner mig gammal, det är inte normalt att gå med rullator i min ålder, och jag klarar inte ens att gå knappt 1km till stan utan att behöva vila på vägen för att benen försvinner och viker sig så jag nästan ramlar ihop?! Hemma har jag ramlat ett par gånger men haft sån tur att jag hamnat i sängen eller i fåtöljen eller kunnat ta emot mig så jag inte hamnat i golvet! Det är skrämmande! Jag är sååå rädd!
Vi ska ansöka om boende på nedre botten, i värsta fall flytt till annat stödboende med hiss, det är inte optimalt att bo på 3e våning! Det tar i regel 5 min upp för trappan!

Nåja nog om sjukdomar och skit! Har faktiskt hat en tid med positiva saker också! Jobbet har startat och jag är såå glad! Rutiner, rutiner, rutiner… som delvis är ändrade, länge har vi använt handskar i allt vi gör i princip, men nu också munskydd, och det är inte så lätt alla gånger! Men va ska man göra?
Har tagit lite selfies från senaste dagarna, ett foto är från igår när jag är påväg till apoteket med munskydd på, haha kunde rånat någon utan att dom såg vem jag var typ eller skrämt livet ur någon;) Fick ta av mig glasögonen för att se något alls.

Haft en hel del jobb med BIGO också, mina timmar måste göras (30h minst). Och sen har jag haft ett par sångevent ”BIGO SuperSinger” Tror inte jag är vidare dock, men det är så kul och jag har fått mer självförtroende! Så glad över detta jobb! Sen när man livear kommer det in rötägg också som ibland trycker ner, men jag har lärt mig att ignorera dessa eller kicka eller blocka dom så det funkar!

Och skulle det vara något så finns alltid Teamet bakom mig! Tack Eja& Therese för allt ni gör oh för att ni finns, och tack till min mentor för allt du gör! Och så klart alla andra i 🦄UnicornFamily& agency🦄
Love you all!
Har även haft en viktig FamilyPK! Och jag VANN, fick 2 drakar i slutet! Och jäklar, sååå happy! Och jag kunde inte printa när den kom men bästa älskade Bugs fixade detta! Taaaaack!

Walther är här denna helgen så det blir inte mycket jobb med Bigo, men är uppe i över 26 timmar och halva månaden är färdig! Teamledarna vet också om att när W är här då är jag inte lika flitig om det inte gäller en PK eller annat event som jag måste göra! Det har hänt så mycket för honom och det gör att han behöver få min tid så mycket jag kan och han vill ha, han sitter ofta på sitt rum och spelar och ser på film. Men jag försöker finnas och göra saker med honom. Idag ska vi ta en långpromenad (se hur det går) till min farmor och äta lutfisk! Mums!

Så med dessa ord ska jag tacka för nu och önska er en trevlig lördag och en härlig i härlig helg i kylan!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge