Det finns inget som är värre än…

Har ju missat ett par dagar av Madeleine’s utmaning under Januari!

När ens barn blir sjukt! Jag har varit sjuk och är, men när Walther 2016 blev så hårt drabbad av en vanlig halsfluss och öroninflammation, det slutade med ett stort hål i trumhinnan, dränage, muskel över saknat skallben samt en troligen bestående hörselnedsättning. Han var så tappper, ingen förstod hur sjuk han var, tom läkarna ställde sig rågan hur han kunde bli så sjuk tros alla antibiotika han fick samt olika andra behandlingar, att han inte kände smärta, autismen, och tom läkaren sa efter operation att hae han inte haft autism hade det inte blivit såhär.

Vi var så maktlösa! Hrela sommaren 2016 gick åt til latt rehbilitera Walther efter den stora operationen precis innan sommarlovet. Inge tbad alls! Älskae unge! Några dagar till och du hade varit den vackraste ängeln i himmelen men du blev för oss den vackraste ängeln på jorden!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge