Up’s&Down’s of life- vecka 2

Jag måste ju göra min egna utmaning också! Min ”Up’s& Down’s of life”

Så här kommer den, har inte orkat tidigare på dagen för ajg har varit så trött efter jobbet och ikväll har Det varit en häktiskt kväll på mitt jobb som host på Bigo, eller ja, jag har väl det inte så hektiskt egentligen, mer än att jag ska kolla och supporta och peppa mina kollegor i Unicorns. Blev inte att jag hängde hos alla med hos några och jag supportade det jag kunde! Och ikväll har vi levererat! Unicorns!!

Men åter till utmaingen

Tycker det varit en helt ok vecka! Det har blivit ljusare ut tack vare snön (som troligen regnar bort och fryser på i natt). Jag har haft en ok vecka helt enkelt, laddat inför jobbet på Café Smedjan. Sen har jag haft mycket tid med Bigo, hängt i Mutilives och team-PK, jag som tyckt att Multilives har varit lite jobbigt, och tycker det än, iaf när jag ska starta en själv. då kör jag hellre team-pk! Men allt släpper nog helt snart!

Kallt ute och halt, mina planer har vissa dagar varit omöjliga att få till på ett vettigt sätt. Men jag har löst dom!
Hänt lite privata saker som jag inte skriver om här då det inte gäller mig personligen och jag vill inte infektera saker genom att skriva eller nämna något här! Dock har det ju påverkat mig mycket och jag har fått medla, styra, ringa samtal m.m. för att lösa saker på bästa sätt.

Väntan på provsvaren som aldrig tycks komma, över 1 månad och inget har jag hört. Jag vet att det kan ta tid och nu har det varit helger och så Coronapandemin dessutom så får ha det i beräkningen, Men denna väntan tar kål på mig personligen. Och nu har jag svårare att gå igen jag gör allt för att gå utan tullatorn, Men ibland lyder inte kroppen och jag far åt pipsvängen, Har varit på väg i golvet många gånger det sista! Men fått tag i saker och klarat mig, idag höll jag på at fara i golvet på jobbet men hade arbetsbordet intill och hängde mig på det. Varför? Nåt är fel, men vad? Och vad händer om dom neurologiska proverna är bra? Har jag inget fel? Eller vad är detta? Hela tiden år jag med rädsla av att man inget hittar och att jag inte ska få hjälp! Att jag ska stå där och inte veta vad jag ska göra. Hade jag varit 85år fine, då är det inte konstigt kanske. Men jag är 36år! Det är inte normalt detta!!

Hur har ni haft det den senaste veckan?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge