8. Fredag idag, hur spenderar du dagen?

Mitt tredje bidrag i utmaningen som Madeleine kör just nu under Januari.

Och ja idag handlar det om hur man spenderar denna dagen.

Jag har idag egentligen inte gjort så mycket. Jo dammsugit och grejat här med en av mina stödassistenter på em. Sen hade jag lite telefonmöte med T&E ang. mitt arbete på Bigo. Jag har en tuff månad på Bigo för att jag ska nå dit jag vill. och eftersom jag precis börjat i T&E´s gäng Unicorn så är det lite nytt som sker så just nu är min hjärna ganska full med saker. Men va jag älskar mitt jobb.

Jag har varit väldigt trött igår då alla i Unicorns hade fullt upp med 14PK Mellan 19.30& 23.20! Jag lägger mig normalt runt 21.00-21.30. Tar ju min medicin vid 20-tiden. Men igår tog jag den först vid 22.30 då min egen PK var kl 22.40. Tyvärr färlorade jag den matchen, men det var jämnt ett tag! Men jäklar va starka vi i Unicorns är! WOW! Ja nu undrar ni väl igen vad Bigo är?! Jag ska berätta i ett annat inlägg. Ska bara få klartecken av mina teamledare om att min text är godkänd innan jag publicerar.

Jag har lite jobb med utmaningen här på nouw också, ni vet #nouw30dayschallenge och ska fixa med inlägg för detta också, jag har ju gjort inlägg nästan varje dag denna månaden hittills.

Just nu har jag satt mig i min säng, så skönt jag kan, har ju svårt att hitta ett bra sätt att sitta på Och jag kan inte ligga hela tiden heller. Och jag orkar inte sitta vid skrivbordet just nu!

Kvällen bir nog bara att ta det lugnt! I säng tidigt och sen hoppas på en god nattsömn.

Hur spenderar du din fredag?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge