Sista röda dagen innan påsk!

Ja det är den sista röda dagen innan påsk (förutom vanliga söndagar!) Och jag tycker det känns helt ok, tillbaka till vardagen och rutinerna igen och det ska bli UNDERBART! Och vet ni, haha, jag hoppade på en bloggutmaning till;) Madeleine har en kul utmaning där man får ett ämne för varje dag att blogga om! Nu har det ju gått några dagar så jag hoppar på nu, och idag var det just ”Idag är det sista röda agen före högtidsdagen före påsk, hur känns det?

Men dagen idag är av blandad karaktär, har knappt sovit inatt, värken har gjort sig påmind, jag har tänkt en massa, händer så mycket just nu och det är svårt att få ordning på alla tankarna,

Väntar på svar från neurologen – det tär vill jag lova, jag vill veta nu. Är det MS? Eller är det nåt annat? Vad händer om de inget hittar? Vad gör vi då?

Sen allt kring sonen, har varit en massa saker omkring som jag inte nämner här. Men oron för honom och hans mående!

Så jag är så tacksam att vardagen snart kickar igång, man får jobba igen och man kan nå folk igen.

Har roat mig med att spela Star-Stable! Sååå kul! Vill du också prova? Klicka här! Så blir vi ett team i stallet på Jorvik du och jag. Jorvik är ett virtuellt stall och du skapar din egen ryttare och häst och tränar, gör uppdrag tar hand om din häst och stallet m.m. Så häng på du också!!

Nu ska jag se en stund på tv innan kvällens PK’s på BIGO börjar, är nååågra ikväll i vår Agency – 7st kommer nog inte hinna joina alla, då vissa är samtidigt! Men kommer bli en grym kväll på jobbet;)

Kramelikram

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge