Up’s&Downs of life – vecka 1

Jag gillar ju utmaningar och att anta utmaningar när man bloggar är en bra grej på olika sätt:

 • Du får inspiration och nya idéer
 • Det är skoj
 • Man utvecklas som bloggare
 • Förhoppningsvis slipper man bloggtorka
 • Man kan se hur andra bloggare antar och tolkar utmaningen
 • Du kan får fler följare och läsare och därmed fler bloggande vänner.

Finns säkert massa mer bra saker!

Jag är ju med i #nouw30daychallenge och jag är grymt taggad!

Men, jag tänkte köra en egen utmaning vid sidan av som Du naturligtvis får hänga på! Jag följde för flera år sen en grymt bra bloggare som tyvärr slutat, men hon hade måndagslista varje vecka där hon summerade varje vecka med både bra och dåliga saker som hänt under veckan. Jag tyckte om det då det gjorde att man fick reflektera både det bra och mindre bra som hänt.

Många gånger när jag tänker negativt kan jag börja att tänka till om det inte finns nåt positivt! Och detta är ett jättebra sätt att göra detta på! Så från och med nu blir det ”The Up’s&Down’s by life – week by week” och jag som gillar att göra bilder, logos och grejer har såklart gjort logga till detta ändamål som ni kan låna för att länka hit;) Samt två ”rubrik-loggor” En för Up’s och en för Down’s.

 • Massa tid med min älskade Walther! Livet utan honom är inget liv
 • Umgänge med nära och kära så Corona-säkert vis som möjligt såklart! Blev face-time med mormor på nyårsafton t.ex. istället för att åka upp till henne (vilket jag hellre hade gjort)
 • Mysig nyårsafton med lagom firande, enkel men god mat, alkoholfritt bubbel med puffkork
 • Massa jobb, tjöt och pepp med mina Bigo-kollegor! Love U all!
 • Snön! Det lyser upp så fint nu! Jag gillar snön, men jag gillar inte när det snöar;) Förra året hade vi la typ ingen snö, så hoppas denna snön som nu lagt sig får ligga ett tag.
 • Värk, domningar, värk, domningar – ja typ så, men jag har försökt hålla humöret uppe.
 • Dåligt med energi p.g.a. föregående.
 • Ett h**tes massa skjutande på nyårsafton trots FÖRBUD och det sköts mellan husen här i TÄTBEBYGGT område. Hittat massa delar av smällare och raketer nere på gården och bakom huset! Idioter som riskerar folks liv!

Det var allt för idag! Tack goa läsare för er uppmärksamhet! Och häng gärna på denna utmaning, använda gärna loggan och länka hit;)! Kjam

Ta hand om er!//