Nytt år, nya möjligheter och nya önskningar

(innehåller länkar via metapic)

En hel vecka kvar till jobb… saknar jobbet, saknar rutinerna, saknar kompisarna! Men 11c januari öppnar jobbet igen och allt är som vanligt!

Jag hatar att gå hemma och ”inget” ha att göra. Jo jag har att göra, men jag uppskattar det inte så mycket som när jag jobbat! Jag uppskattar att komma hem till et fint hem (ja jag är en slarva och har inte tiptop någonstans och adhd-rörigt) och kan plocka lite till och sen ta igen mig.

Såhär i Corona-tider bir det ju så annorlunda med allt och jag tror alla känner sig mer eller mindre isolerade.

Och jag som vill shoppa… ”villhöver” allt möjligt! Både Mode& skönhet men också lite annat… men i dessa tider är det ju dumt att handla fyskiskt, även om handlarna behöver det för att klara ruljangsen. Jag har ett presentkort på Familyhouse Men det blir nog underkläder ev, ett par skor om dom har.

Swegmark – mjuk bh/ Wella Professionals – hårmask/ Fantasie – BH / Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil – hårolja / DKNY – BH / Makeup Revolution – rouge / Doll Face – primer / IsaDora – Eyeliner / Maybelline – mascara / Makeup Revolution-eye shadow pallet / La Redoute – pyjamas / Max Factor – lashboostingprimer

Finns mer jag behöver, men ja pengarna räcker inte till. så lite i taget får det bli!

Behöver ju lite utrustning till mitt andra jobb, vilket jag ska berätta mer om nästa vecka! Då ska ni med bild och film får vara med lite grann. Men ni får hålla er till tåls…

Men har hittat en hel del på Wish! Och jag vet att många säger, det är bara plastig skit, det är inget att ha. Men kollar man på recentioner, bilder m.m. och kanske får rekommenerat från andra så är det värt pengarna. Och kolla ALLTID objektbeskrivningen!
Man får lite koll. Jag gillar wish! Klicka här och registrera denna kod:
pfwysvp så får du 42kr rabatt på din första order.

1. Keyboard / 2. Srudioset – med mikrofon, stativ & popfilter / 3. Studiolampa/ Mobilhållare / 4.Stativ till keyboard l 5. Karaoke-mikrofon l 6. Band till gitarr

Vadd skulle ni vilja göra för inköp?

Har ni någon hobby som behöver material eller utrustning?

Ha en underbar söndag allihopa! Det ska jag ha! Njuta av sällskapet med sonen och bara ha det gött!

See you!

Ta hand om er!//