Tråkig dag!

Idag är en sån där dag som man bara vill ligga under täcket och inget göra. Vädret är grått och trist! Och jag har noll energi. Men har plockat lite här, vikt in tvätt (det mest tråkiga göromålet efter dammsugning). MEN det är gjort iaf!

Ligger i sängen, lyssnar på musik, tjötar/livear med några av mina älskade Unicorns på BIGO. Vi har så kul ihop och tjötar om allt och ingenting och FRAMFÖRALLT vi har så roligt och SKRATTAR ihop! Ni förgyller min dag tjejer och killar! Tack för att ni finns!

Funderar på att se på film eller spela xbox en stund. Men njuter nog i sängen en stund till. Så nice o va i sängen. Är såå sugen på godis! Men orka gå till affären! Några av vännerna sitter och fika ihop och en av dom har bakat GLUTENFRIA rulltårtor som ser så galet goda ut alltså (bett om recept)! Men tror inte affärna här nere har glutenfritt mjöl, fast i drömrulltårta är det ju potatismjöl. Men tror inte jag orkar baka idag ändå;)

Vad händer hos er? Laddar ni inför nyår? Vad ska ni göra i nyår? Party, mys hemma, eller skiter ni i firandet?

Här blir det lugnt firande. Walther kommer imorgon. Men först ska jag hämta ut mitt och farmors paket, och hämta apodos och så blir det kaffe och troligen räkmacka hos farmor.

På kvällen blir det hemlagad pizza, bingolotto, troligen lite Bigo och bara vara liksom. Jag klär väl upp mig lite och lägger lite makeup. Walther ville ha bubbel med puffkork! Alkoholfri såklart! Så det ska vi inhandla imorgon. Och så lite chips och godis såklart! Rätt gött att få va hemma också och bara vara! Ibland är det faktiskt gött att Corona härjar här omkring. För då blir det lugnare firande.

Imorgon kommer en sammanfattning av mitt 2020! Hur har erat år sett ut? Blogga om det och kommentera gärna här och följ mig också!

Någon som gillar att sjunga och dansa för publikoch som vill tjäna en extra slant?! OBS! Detta har inget med något sexuellt att göra!!!
Skriv härnere i kommentarer eller skicka meddelande här på nouw så ska jag berätta mera!

kram på er alla så länge

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Tråkig dag!

  1. Låter som du kan få en fin nyårsafton. Precis lagom.

    Jag ska inte göra nåt speciellt. Se grevinnan och betjänten på kvällen och en film och äta pizza.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge