#nouw30daychallenge

Snart dags att byta år IGEN! Är 2020 redan slut? Fattar inte hur fort detta år gått, nu ser vi framåt och går mot nya mål och jag har diverse önskningar och ambitioner för kommande året

Jag önskar att min hälsa blev bättre och att man finner varför jag har dom symtom jag har och kanske får behandling för det men ändå kanske kan få minskad mängd med mediciner.

Önskar också att folk tar förnuft till fånga och tar vaccinet för Covid-19 OM de kan/får, för vissa får inte eller avrådes av LÄKARE ta vaccinet p.g.a medicinering allergier m.m. Jag kommer absolut ta det, om jag av läkare inte avrådes. Vi måste alla hjälpas åt att ta vårt ansvar för att få stopp på pandemin! 1år har gått sedan den bröt ut. Och andra vågen som kom vart värre än man anat. Och jag har hört (ingen säker källa) att ännu en våg kommer in i Januari och kommer bli ännu värre!

De första vaccinationerna i Sverige kommer starta i dagarna, 10.000 doser har Sverige fått och dessa har förelats mellan de 3 största regionerna: Stockholm, Västra Götaland (dit jag tillhör) och Skåne. I hela Sverige bor det var 10,2 miljoner människor. Första omgången vaccin räcker till 0,001% av befolkningen. Men mer vaccin kommer inom kort och är VÄL testat, det är därför det har dröjt att ta fram det rätt.

År 2021 ska jag åter igen få fart på mitt bloggande och gå tillbaka till nouw.com och under Januari ska jag blogga MINST varannan dag och delta i deras deras Challenge #nouw30daychallenge. Bloggar du oxå här på nouw.com? Eller är du sugen på att börja blogga? Gör det och häng på i denna Challenge under Januari.

Vad det gäller bloggen så ska jag vara så positiv jag bara kan, vem vill läsa om sjukdomar, mediciner, sjukhus etc hela tiden? Mitt liv handlar mycket om detta, men man kan kringgå det, eller bara snudda vid det UTAN att det tar över. Man måste se positivt och framåt och inte låta det negativa ta över! Det blir vad man gör det till.

Jag hoppas att 2021 ger mig massa nya vänner både irl men även i bloggvärlden och inom andra sociala medier. Det är ju högst olämpligt att träffa folk just nu under Corona. Men via bloggar, Facebook, Messenger, Skype, FaceTime, appen där jag livear (maila eller kommentera så kontaktar jag dig om du undrar vad det är för något) är det ju toppen att kunna vara social utan att sprida smitta eller smittas själv (förutom av glädje av andra).
Tänk att sitta ett gäng i videosamtal eller live o dricka kaffe och tjöta skit precis som om man vore ute på café ihop eller hade kafferep. Kanske någon av er läsare vill starta digitalt kafferep med mig? Vi kan träffas 1gång)vecka, tjöta skit, kanske ha nåt tema. Snälla kommentera nedan om du är intresserad så slår vi våra kloka huvuden ihop.

Jag ser VERKLIGEN framemot 2021! Nytt år, nya möjligheter!

Vad förväntar du dig av 2021? Vad vill du förändra? Har du några ambitioner? Vad vill du ska hända?

Men först ska vi fira jul, även om det blir en grön jul i år också, byta midsommarstången mot julgranen bara;)

Varma hälsningar från Michaela Lejonberg

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge