Gofika och lurifaxer!

God kväll, onsdag kväll och jag är helt slut. Haft en hel del på agendan idag.

Ikväll hade jag ett sångevent online via telefonen. Kan inte säga så mycket mer om det just nu. Men var himla skoj, många som såg detta och jag många fina ord. Någon skrev att hen inte trodde jag var så duktig, att jag bara gjorde nåt. Men när de fick höra mig sjunga : ”,Jul, jul strålande jul” fick hen o flera andra gåshud. Så jag gjorde väl ett bra intryck! Vilket glädjer mig och värme i hjärtat. Tack alla som supportar mig ikväll.

Jag är inte bara sångerska, jag är lurendrejare och;) Jag och N på jobbet, ihop med 2 av våra stödassistenter på jobbet. Vi har ju 3 assistenter och 1 går i pension nu till nyår. Hon gjorde sista veckan med oss på caféet förra veckan. N och jag funderade ett tag på hur vi skulle göra. men vi fick dom övriga 2 att grundlura I att komma till oss på caféet för de hade möten o telefonsamtal att göra och I kom och bytte av G. Och vi ledde henne till bordet där vi dukat upp med Swarzwaldstårta och annat fika för att ha vårt mysfika. Vi kunde ju inte samla alla på UDV vid avtackning pga Corona. Men flera var med på insamlingen, så L passade på att komma ner med presenten och fikade med oss och lämnade över presenten. Mysigt men så vemodigt. Jag och N skrev varsitt brev innan I kom. Vilket var rörande för oss alla.

Jag har ju varit på UDV i 2,5år och på caféet i ca 1,5 år. Men kännt i den jag var 4-5år. Hon läste nämligen samma utbildning som min mamma. Och det skrev jag om i mitt brev. Och om jag var lika busig nu som då eller om jag lugnat mig.

Nybakad saffransfläta och Swarzwaldstårta;) och kaffe!

Saffransfläta gjorde jag igår kväll. Hade ett paket jäst som datumet gått ut på. Men va inget fel på den. Så drog ihop en deg, och det var minsann fart på den jästen för den jäste upp till en jättedeg. Och även efter utbak fortsatte bullarna att växa! Gjorde hyfsat små bullar, men de blev stora ändå.

Nu ska jag försöka sova! Klockan är inte ens 9öö kvällen och jag är så slut.

Kram och gonatt

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge