Nystart, som jag saknat bloggandet

Heeeeej alla fina därute i bloggosfären.Hela denna höst har jag arbetat hårt för att få min blogg som jag vill. Nästan där, men den duger så länge. NU kan jag skriva till er igen och uppdatera er om ditten och datten. Jag hade kunnat göra det tidigare, men jag har inte haft energin eller tyckt att bloggen sett tillräckligt bra ut för att skriva i.Tyvärr har 1års bloggande försvunnit, jag ska hämta in inlägg från 2019 och tidigare. Men blir under morgondagen, eller dagen, är ju faktiskt redan söndag, klockan är snart halv ett på natten och jag är vaken.. ja jag sover uruselt av olika skäl, men jag är tacksam att jag lever och för människor omkring mig både i bloggvärlden, sociala medier och irl.
Dessutom bloggar jag via mobilen i skrivandets stund så all redigering och ombyggnation av bloggen gör jag på datorn.Idag är det lucia, och 11dagar till julafton. Blir inte nåt speciellt luciafirande. Eller Jo,vana se Tidaholmsbygdens luciatåg via YouTube:https://youtu.be/Joo06MfX_iEPremiär för detta! Såhär i Coronatider är det varken lämpligt eller tillåtet att samla folk i bibliotekshuset vilket är tradition. Så detta koncept är välkommet, som att se lucia på tv. Fast blir lokalt. Och flera av deltagarna är lika gamla som Walther. Och en av tjejerna läste han med under konfirmationen även om de inte var i samma grupp under konfirmationen (också det pga Corona så delades de upp i två grupper).Den där coronan som man inte tog på allvar riktigt i början har ställt till det utan dess like för allt och alla. Även om man inte insjuknat ax Corona så har alla drabbats på något vis av den. Ingen har ingått den, ingen har kunnat ha ett normalt liv.Jag är mer rädd nu än i våras. Jag har redan innan hälsoproblem, och jag utreds just nu för fler sjukdomar. Och det kan innebära att jag är i riskzon för att drabbas av Corona. Så jag ger mig gärna inte ut bland folk om jag inte måste. Och vid läkarbesök har fått be om intyg för sjukresa istället för kommunalt. Inte bara för att jag ev är i riskzon utan för mina svårigheter att gå.Men tänker inte lasta er med det. Ska göra en positiv blogg även om jag såklart kommer att prata om mina funktionsnedsättningar m.m. som jag gjort innan, men inte lika gnälligt.Har lite andra saker att berätta om, men ni får  vänta lite;)Bjussar er på några höstliga bilder, så håll till godo!
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge