En bra dag ändå

Gick upp tidigt idag. Boendestöd kom strax efter 7,30. Sen kom Walther o Peter och hämtade upp mig.

Dags för besök för utredning av Walthers höga blodvärden på Barn och Ungdomsmedicinmottagningen på Skas Skövde. Gick bra. Blev prover tagna, 4 olika rör. Både nåt hormonprov och blodstatus.
Vikt och längd togs. Han har växt grabben, 163,5 cm var han. Shit 10,5cm till och han är lika lång som mig… Snart får jag väl ”se ner” på honom.

Blev en fika på caféet i väntan på att bedövningen skulle ta inför provtagningen. Mys!!

När jag kom hem värmde jag lite rester. Och sen har jag tagit det lugnt. Koncentrationen har varit obefintlig stundtals. Försökt både rita och spela tvspel. Men det va stundtals svårt och ångesten kom ikapp. Men med lite Theralendroppar så blev det bättre.

Spelar The Sims4 på Xbox One. Och har vant mig att köra utan mus. Förr spelade jag ju The Sims på datorn. Och jag älskade det. Men där styrs ju allt med tangentbord och mus. På Xbox har du handkontrollen. Och jag har vant mig.
Ikväll fick min sim barn. Och en av funktionerna som är nytt för mig är att mamman kan amma!! Det går framåt. Sen har de pixlat över delar av bilden för att brösten inte ska synas. Men att funktionen finns!! Så coolt!

Imorgon är det fredag. Matlagning på Alfhem. Men skippar det. Varit mycket denna veckan och även om jag mår hyfsat så ska jag INTE rusa på.

Men på kvällen ska jag träffa min kontaktperson. Vi ska äta gott och se på film. Ska bli mysigt. Så tar det lugnt på dagen.

Blir lite lätt irriterad på folk som lägger sig i och kritiserar att jag låtit Peter ha Walther ett tag och jag ha honom varannan helg. Jag mår bättre nu och börjar återfå krafterna. Men jag vill inte rusa på. Fått höra att det är synd om Walther när han inte får vara hemma. Vadå synd? Tycker mer synd om Peter som inte har fått träffa honom så ofta innan. Walther behöver sin pappa.

I ärlighetens namn så är det skönt att han har en pappa som bryr sig.

Jag får mer dåligt samvete av att Walther är här hemma och se mig må dåligt. Och att jag mår sämre för att jag inte vågar ta mina mediciner när han är hemma och då må  ännu sämre Blir ett ekorrhjul av allt.

Walther får komma hit och hälsa på under veckorna. Att han bor hos Peter innebär inte att han inte får träffa mig under tiden.

Jag försöker tänka på Walther inför varje stort beslut jag tar. Han är viktigast. Men att leva med en sjuk mamma är inte ok. Därför är det bra att han kan bo hos Peter.
Sen får folk tycka vad dom vill!!

Nä nu ska jag sova!
gonatt

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge