Hemma

Än så länge känns det ok. Men visst kommer ångest över mig. Men både Gel o Walther är hemma så det känns bra. Walther skulle varit hos Peter då jag varit dålig. Men Walther ville inte va där, han ville hem. Jag försökte förklara att det är bättre hos pappa! Då jag ofta blir ledsen. Ja för hur förklarar man enklast för ett barn varför man sover på sjukhus utan att man ont eller har skadat sig?!
Walther kom med förslag. ”Ger du mig numret till boendestöd så ringer jag dom om du blir ledsen”.

Trodde det skulle bli en skön kväll här hemma. Men när jag kom hem i eftermiddag så skulle boendestöd komma hit… tur jag kontaktade dom, för det hade inte gjorts från sjukhuset. Boendestöd hade ingen tid fått när jag skulle vara hemma.

Innan jag lämnade sjukhuset frågade jag 3 gånger om allt jag skulle ha med var med, och om boendestöd är kontaktade. Vilket de skulle vara.

När A kom hit efter min hemkomst gick vi igenom mina medicinlistor. Men inte fanns de nya medicinerna med hem… bara papper på vilka mediciner… efter samtal med avdelningen jag legat på så upptäcktes det att de missat att skickat med mediciner hem.

Så fick ringa pappa och kolla om han kunde skjutsa mig så jag fick hämta medicinerna.

Samtidigt passade vi på att handla lite.

Så inget ont som inte har nåt gott med sig.

Walther var med och när vi gick förbi salladsbaren köpte vi varsin sallad. Smidig o lätt kvällsmat.

Blev mys när vi kom hem.

Skriver mer imorgon!
kram

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge