Ev. permission

Haft läkarsamtal idag.
Denne läkare vill skicka hem mig på torsdag. Jag känner mig inte redo. Jag har mina tankar kvar.
Men jag sträckte mig till att jag kunde tänka mig permission.

Så imorgon blir det ev permission några timmar.

Dessutom kan dom inte bars köra hem mig. En vårdplanering/sip måste genomföras först! Kommunen tar inte emot mig annars.

Jag har ännu suicidala tankar. Igår senast fick jag svara på frågor om detta. Och det sa rätt mycket om hur jag mår just nu. Sen att jag inte pratar med personalen när jag mår dåligt beror på att jag har svårt att ta den kontakten. Låter dumt! Men när jag har mina svackor på dagen går jag in i mig själv.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge