En promenad och godsaker är bra för själen.

Vi var några tjejer på avdelningen som fick lov att gå ut med personal idag. En del behövde snus, andra hygienartiklar m.m. Så blev bort till Bergsliden livs. Lite nostalgi, för drygt 13 år sen flyttade vi ifrån Bergsliden! Fick inhandlat lite smått och gott.

Blev även besök på apoteket. Jag har ont i höger skuldra och framåt revbenen. Och ibland kan jag inte djupandas då det hugger. Fått Alvedon innan. Men min kropp proppas med andra läkemedel också så kan jag undvika är jag glad. Hittade ”min” salva på apoteket… sen är som liniment och luktar sååå gott! Och jag får ha den själv. Och så skönt att smörja in med den!!  Ice Power!

Det var skönt med frisk luft.
Men satan va trött jag blev sen!

Ikväll ska vi tjejer beställa käk via pizza online. Sjukhusmat är ok för det mesta… men när man ätit diverse veg.  biffar både lunch och middag hela helgen och ser menyn ”ärtbiffar” då vill man inte ha det mer.

Antingen kycklingkebabtallrik eller pizza ska jag beställa ikväll. Får se när de andra beställer.

Ligger här och motar bort ångesten och äter körsbärstomater… Sååå gott. färska grönsaker till maten är också bristvara… Överkokta bönor och ärtor. eller som idag någon råkostsallad med majonnäs o lök.

Ska bli gott med mat som man fått styra lite själv över;)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge