Tom…

Känner inget annat än ångest.

Har en kul typ på avdelningen som skämtar och livar upp oss. Men jag kan inte skratta! Kan le lite grann men inte skratta!
Tårarna är oxå borta!
Känner inte mig själv. Det enda jag känner är Ångest och en enorm tomhet…

Fick snabbesök i eftermiddag. Peter och Walther kom upp med mitt kedjetäcke och godis från farmor.

Har ju lånat bolltäcke här eftersom kedjetäckena var utlånade. Bolltäcke är skönt dagtid och sitta med omkring sig. Men när jag sover måste jag ha  kedjetäcke!!! Och jag fick lov att ta hit mitt egna!

Pratat med sköterskan ikväll om mitt mående.
De har ju börjat trappa ut min antidepressiva mediciner som jag stått på i 7,5 år och så har de satt in ett annat preparat som successivt ska höjas! Så att jag mår som jag mår idag beror delvis på detta. Tacksam att de håller mig kvar här då!
Även påpekat om mina myrkryp. Och frågan ska lyftas med Dr.

Tacksam för hjälpen jag får!
Men de mörka tankarna finns där hela tiden! Och jag som brukar pladdra på kan inte få ur mig hur jag mår ordentligt.

Ärligt kan jag inte ens sätta fingret på vad som orsakat denna svacka!!?

Hoppas ni har det bra!!
Puss och kram

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge