Mörka tankar och skuld – Men ensam är jag inte!

Ja senaste veckorna har bloggandet lidit pga mitt mående. Mitt mående har försämrats snabbt. Och de mörka tankarna som jag tidigare hanterat blev ohanterliga och ångesten och tankarna på att inte finnas kvar tog över. Ringde psykiatrin redan i torsdags. Men fick ingen tid till öppenvården. Men de skulle ringa igår kl9 på morgonen och ge mig en tid hos Dr. Och ja de ringde 1500 hade jag fått tid.
Ville haft tidigare men samtidigt var det bra tid för hade ju besök på tandis o laga min trasiga tand först!

Hade ingen som kunde skjutsa igår, flera försökte komma loss och hjälpa mig. Men det gick inte. Så fick ta bussen… ångest deluxe! Men jag kom iväg iaf!

Jag hade fått till mig att jag kunde få vänta när jag kom in. Men dr kom på utsatt tid.

Efter tårar, snörvel och prat om mina tanker och planer sa dr att hon ringer psykiatriakuten. JAG MÅSTE LÄGGAS IN!

Resten orkar jag inte dra!

Men här ligger jag på Pava. Har aktiva tankar på saker.Men vetskapen att jag har personal dygnet runt här lugnar det lite.
Men jag går inte ha laddare och hörlurar. Det är för stor risk för mig.

Medicinering görs en ska tas bort och en annan läggas till. Men man måste trappa ut den ena och sen gradvis höja nästa. Vad jag förstår vill de nog ha mig kvar en period just för medicinernas skull så vi har full koll!

Och jag är trygg med en period här.
Men såklart jag saknar Walther och Gel.

Känner enorm skuld att inte orka och finnas där 100% för Walther. Men han har sin pappa. Och vi ringer och smsar varann.

Även om jag känner ensamhet när inte nära och kära är intill mig så vet jag att jag inte är ensam!!

Ta hand om er!//

2 thoughts on “Mörka tankar och skuld – Men ensam är jag inte!

  1. Hej, pava Falköping har så underbar personal. hela det huset har så fin och umtänksam personoal du är i goda händer. visst är det jobbigt att vara ifrån dom men älskar mest.. kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge