Veckans lista

Dags att ta tag i livet på allvar! In med positiv energi och glädje och pepp!

Vi kör veckans lista. Summerar nu förra veckan:
Veckans Mående:
Måendet var varierat. Från en bra start på veckan, med flera besked av det positiva slaget. Till platt fall och långvarigt besök av Mr Ångestsson. Fick ringa boendestöd och be om Theralendroppar. Vilket får mig att känna mig misslyckad för att jag inte klarar att hantera det själv. Men jag vet att det inte är ett misslyckande!
Veckans Jobb:
Som vanligt skruvpackande på UDV Torget. Tror ett hundratal påsar blev packade på två dagar.
Tänkte tagit diskussion med G om fortsättningen, om jag ska vidare ut på ”praktik” och vart vi ska söka eller om jag ska uttöka tiden på UDV först. Men det blev så lite tid hon var där då det var As innevecka på UDV.
Veckans Tråkigaste:
Fick ställa in ett möte pga måendet. Var inte ett livsviktigt möte för mig. Var Walther som skulle träffa en person och vi följa med. Men Peter fick ta det själv. Sen fick jag ju ställa in scout-starten pga mitt dåliga mående!! Som jag sett framemot det:(
Veckans Mysigaste:
När Walther kom hem från Peter och vi åt och myste och bara var.
Alltid extra mysigt att få hem honom!
Min älskade unge!
Veckans Bästa:
Hände ju massa skoj.
Det är klart att jag ska få en Memoplanner (undrar du vad det här så kolla här) från habiliteringen. Det har varit en procedur för min arbetsterapeut att få igenom detta! Blev en tur till Hjälpmedelscentralen och kolla vilken  sort. Då de är kompatibla med mobiler m.m.  Och då är det beroende på  vilket operativsystem. Jag har ju Android. Så fick kolla på ett par varianter och testa. Så inom en månad har jag fått den!

En av cheferna på LSS ringde och sa att en matchning gjorts på mig att få en kontaktperson. Beslutet togs i våras och nu fanns en person jag skulle passa med. Så efter mötet på Hjälpmedelscentralen var det dags att åka hem och träffa henne och chefen på LSS. Och ja vi klaffade. Kändes finfint!

Sen har även andra möten varit givande och känts positivt men jag vill inte skriva om detta här då det är känsligt.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge