Fredagsmys i min ensamhet – på ont och gott!

Här sitter jag och vovven och ser på tv. Zappar mellan Ullared på kanal 5 och Unga mödrar – Danmark på kanal 11.

Känns både bra och mindre bra att vara ensam ikväll.

Helt slut efter denna dag! Fick ställa in ett möte i eftermiddag för att jag inte orkade. Överlät det på Peter. Var egentligen Walther som skulle på möte. Men någon måste ju gå med honom.

Var så slut efter dagens möte att jag sovit ett par timmar i eftermiddag. Det är så sällan jag gör det nu för tiden.

Ikväll har jag gjort en god räksalsa! Återigen ur Icas app!
Och ja det var gott! Lite lite salt extra behövdes dock!

Räksalsa med avokado och lime

Räksalsa med avokado och lime bjuder på en härlig symfoni av smaker. Här är det finhackad chili som blandas tillsammans med krämig avokado, tomater och salladslök. Därefter tillsätts en fräsch dressing med smak av lime i röran, tillsammans med räkorna. Avnjut denna smakrika salsa med nykokt ris.

Gå till adressen nedanför för att se hela receptet
http://app.ica.se/app/go?to=receptdetaljer&in=719222

Smaklig måltid önskar vi på ICA.se

Resten av kvällen blir lugn! Börjar få huvudvärk igen… haft det i princip hela dagen. Tror det är mycket av all spänning.

Mötena har gått finfint! Nöjd!

Fick dock ett samtal från Walthers läkare på hab som inte var riktigt vad jag väntat mig. Provsvar på proverna förra veckan. Blodvärdet var högt igen!Och hon vill inte ta ansvar för fortsatt behandling kontroll av detta utan nu skrev hon remiss till barn och ungdomsmedicin!

Av allt vi gått igenom med honom så blir jag lite ”nojig” och får katastroftankar!

Men jag ger inte upp! Jag kämpar på både för mig och Walthers skull!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge