Det är svårt… men jag måste försöka!

Jag är bra på att prata, erkänner!!
Men vissa saker jag egentligen borde försöka prata om är svårt…

I en av tjejgrupperna på Facebook har jag sagt mer till tjejerna än jag gjort till alla psykologer och kuratorer som jag gått hos i unga år.

Vissa händelser borde jag förlåta och gå vidare. Men blir man gång på gång omkullvält igen är det svårt! Jag har nåt ett stadie där vissa saker tar så mkt energi så jag undviker att möta dom… istället för att bearbeta dom.
Jag ska be rätt hjälp att hitta ”verktyg” att gå vidare. Jag ska träffa min ssk på öppen psykiatrin i september och då ska jag lyfta alla frågor om .in psykiska ohälsa och även be om hjälp vad som är vad i allting.

Denna sommar blev inte som jag tänkt helt, men jag lägger den bakom mig, blickar framåt mot en härlig höst, sen att jag blir 1 år äldre om 3 v… jaja, det får la gå an det med;)

För en vecka sen pratade jag med C om hur jag upplevt saker i sommar och om hur misslyckad jag känt mig, att jag var kränkt och nedtryckt!

Ikväll fick fler veta hur dåligt jag mått dessa veckor! Äntligen fick jag mod att ge dom brevet.

Men som sagt… jag kan inget förändra i mitt förflutna,men jag kan ta tag i livet och gå vidare.

Imorgon ska Walther och jag åka till Dalénium i Stenstorp. Länkade dit så får ni läsa själva om det. Det ligger ca 1,5-2 mil härifrån. Men har man ingen bil får man ta bussen och tåget. Vilket Walther verkligen ser framemot.

9,15 går bussen mot Skövde. Innan dess ska Gel lämnas hos min farmor.
Vi får byta buss till Stenstorp. Sen ska vi vara där några timmar innan vi ska äta på en restaurang/pizzeria strax intill innan vi åker tåget tillbaka till Skövde och byter till bussen hem.
Pratat med min GM idag om det och jag har ju fått pengar till just utflykter. Så detta blir en utflykt och detta med både buss och tåg. Walthers resa är gratis då han fick gratis busskort över sommaren. Så jag får betala min resa;)

Men då krävs det att denna morsa är pigg och alert!

Så nu ska vi sova! Godnatt!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge