Vem är jag?

Ja den frågan har jag funderat på idag.

Har Så konstig känsla i kroppen hela tiden. Glad, ledsen, arg och fundersam på en och samma gång… tror inte jag känt så på flera år.

Jag känner mig vilsen i mig själv.
Tar åt mig av minsta kritik… som jag faktiskt tänker att ”vafan hen har rätt” eller ”skit i det!” men jag tar åt mig! Och blir så arg på. igen själv. Kämpar för att inte älta saker. Kämpar för att ta tag i de bra och positiva sakerna i livet. Kämpar att se framåt!

Lättare sagt än gjort!

Får ångest och känsla av misslyckande när jag rör till det eller inte torkar bänkarna i köket. Vart finns balansen?

Lagt mig, fick ta Theralendroppar. Måste sova inatt. Imorgon ska vi på barndop i Mariestad:) Härligt!

Gonatt!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge