Det där med egentid… hur och vad gör man?

Funderade på att dra till Bruksvilleparken ikväll på utomhusbio, det är GRATIS och filmen som visades var Ted. Men pallade inte! TYVÄRR!

Är ju helt ensam hemma, nej nu ljög jag, Gel är hemma. Och jag är less att vara hemma. Egentid att va barnledig…Jo visst men vad och hur gör man? Alltså städa? Tvätta? Jo men lite annat måste jag göra. Får höra att jag ska njuta av min egentid och göra nåt skoj… ja visst, men vad? Jag kan bara vara hemifrån en stund av olika skäl.

Så ikväll hoppas jag att komma iväg på bion.

Unnade mig kräftor idag. köpte ett stort paket på netto för 69,95. Och ja de va goda, men har absolut ätit bättre. Och som med allt annat som jag stoppar i mig mår jag illa… åt lite glass … mår illa… stressen inom mig…

Åt lite ris och laxgryta senare ikväll… hade tagit illamåendemedicin innan, så lindrade lite. Men illamåendet finns ändå där:(

Har lagt mig, försöka sova!

Ser på Nybyggarna på SVTplay. Love that movie!

Annars har jag glott på tv, älskade tjejernas live på Facebook och bara varit! Och njutit av min vackra bukett jag också köpte igår på netto:)

Nu ska jag sova!! Natti!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge