Vart tog blodmånen vägen?

Ja här i Tidaholm har den då inte visat sig…
kikat ut på båda sidor flera ggr men ingen Blodmåne. Trist!

Nåja min dag var bra utan Blodmåne ikväll.

Cyklade till Ica på FM innan värsta hettan kom… handlade till både mig och farmor… kom hem och insåg att jag minsann glömt några saker… suck! Så efter lunch och vila trampade jag fram igen. Handlade och cyklade hem… eller nej, jag kom på 200m från affären att jag glömde ju limpan farmor bett mig om redan på FM… så tillbaka till Ica och köpa den… kände mig som Brita och Anna i Bullerbyn när de glömde massa saker och det viktigaste var falukorven:) Viktigast idag var ju farmors limpa ? Hade ändå uppskrivet… men hade inte renskrivet listan så saker stod i oordning! Jag brukar skriva inköpslista efter hur varorna är placerade i affären. Men inte idag! Vilket gjorde att det blev jätterörigt för mig.#livetmedadhd

Grillat med farmor och ett par släktingar ikväll. Blev kallad grillmästare… så även om det bara var korv och hamburgare som grillades var det uppskattat!

Gick hem vid 20 då boendestöd skulle komma. Och då va jag helt slut.

Värmen tar kål på mig! Måtte det bli regn och åska imorgon. Iaf regn.

Haft en lite jobbig dag. Vi kommer inte iväg till älskade Mona nu:( Men det vände ikväll hon kommer hit istället:) Och jag är så jkla glad och tacksam!!

Och vet ni jag beställde en nåt av henne… nåt som Walther hade bestämt vi skulle köpa när vi kommer till järnvägsmuseet.
Han kommer bli så glad! Tack Mona att du fixade lokpasta till honom!

La mig för dryga timmen sen. Men är för varmt för att sova. Och har ont i magen… ingen fara.. över på några dagar… men enda som hjälper är den vetekudden… men blir ju ännu varmare av den.

Men får bita ihop.

Ska se på lite film och sen sova! Godnatt:)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge