Fortsätter viktkampen och funderar på att byta till annan portal igen!

Och som ala andra mornar åt jag frukost på altanen i godan ro!

 

Blev omelett med avokado och creme fraiche såå gott! Lite melon, nektarin och kaffe också:) 394kcal totalt!

Men enligt min app Yazio så är detta inte tillräcklig frukost… rekommenderat intag vid frukost är 614 kcal.

 

 

Härlig frukost!

 

Jag måste köpa en våg. För det mesta mäts i gram i appen. Lite störande… har ju höftat lite och lagt mig uppskattningsvis högre på vissa saker.

Och det tar ett tag att komma in i rutiner m.m. Med viktväktarna var det mycket enklare. Men tyvärr mycket dyrare:/ Yazio är gratis, nåja man kan bli promedlem och betala 399kr/år! Men vet inte om jag har råd just nu… så jag klarar mig med gratisvarianten ett tag till!

Men förändring i kost blir det. För jag ska ner i vikt!!

 

Till lunch vet jag inte hur jag tänkte… blev en stooor portion. Så den delade jag upp på två mål, både lunch och middag;) Kokt ägg, tomat, avokado, kycklingkorv, fetaost, ris, oliver, creme fraiche och paprika. Denna tallrik blev 926 kcal. Men eftersom jag tog undan halva till middagen så blev det 463 kcal/ port.

 

När hjärnan är mer hungrig än magen;)

 

Dagen har gått fort idag! I eftermiddag cyklade jag och Walther till stan och uträttade ett par ärenden på banken och så köpte vi varsin glass innan vi cyklade hem i värmen igen! Pust!!

 

Har egentligen inte gjort så mycket sen. Plockat, fixat middag o kvällsfika till Walther. Och unnade mig en ansiktsmask.

 

Den va underbar!

 

Jag sitter här nu i soffan. Boendestöd har varit här, varit ute en runda med Gel. Och nu kan jag ta kväll. Walther ser på Hedlund spelar på Youtube.

 

Har funderat i flera veckor på att gå tillbaka till nouw.com. Har ju ett konto kvar där sen jag provade deras bloggportal en kort period men valde ju sen att gå tillbaka min egna domän. Min egna domän finns inte kvar, det kostade så mycket att ha one.com.

Tanken är att jag en dag ska ha eget domännamn igen. Men just nu nöjer jag mig med att ha de adresser som bloggportaler ger när man registrerar sig.

 

 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge