Lugn dag – det behövdes!

Ja denna dagen utan måsten förutom de vanliga vardagssysslorna behövdes.

Var o handlade en sväng på både Netto och Ica. Brukar inte gärna ta båda på en gång. Men gjorde det idag. Och helt utan panikångest! Vet inte när jag kunde handla utan panikångest ensam senast. Har jag nån med mig brukar det gå bra, men själv är jobbigare. Men jag gjorde det idag!
Lagat mat, fixat med disken och plockat efter maten. Sen tagit det lugnt. Myste på altanen med melon och bigaråer på eftermiddagen. Vi njöt därute och det var så härligt att ha en stund med Walther. Småprata och njuta och bara vara! Tror han uppskattade det också!
Ikväll har vi bara vilat och tagit det lugnt. Åt gott och myste. Walther tappade en tand, alltså trodde det va sista mjölktanden som han bara tappat en bit av häromdagen… Men tydligen fanns fler mjölktänder… För en stor tand tappade han och 5 min senare tappades även den lilla tandbiten som blev kvar häromdagen.

Det innebar ju dock utgifter för tandfen… Som vanligt hade hon inga pengar hemma… Så ja, fick lösa det på bästa sätt ”Tandfen behövde hjälp att betala dig!/ Mamma
Haha han gick på det… Trodde ärligt jag skulle avslöjas!! Men nope!! Haha!!
Min älskade pojke! Du är verkligen mitt allt! Utan dig vore livet så tråkigt och outhärdligt!

Nu är klockan över 22 och vi är nedbäddade. Till och med Gel;)

Hitta Gel!
Nu är det nanedags!
Ha en bra natt!!

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Lugn dag – det behövdes!

  1. Åh skulle också behöva en dag helt utan måsten, känner att kroppen skulle behöva det. Trots att jag har semester nu så hittar man på en massa måste göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge