Roadtrip till Göteborg:)

Hade en toppendag igår trots värmen. Det var ändå inte så varmt som det har varit. På kvällen kom till och med regn. På vägen mellan Hyssna och Borås vräkte det ner! O det var underbart att se och höra regnet:) äntligen!

Vi åkte vid 8,30. Pappa hämtade upp oss och sen lämnade vi Gel till Tina. Sen började vår roadtrip.
Stannade på Biltema i Borås och fikade och sträckte på benen. Skönt. Var lagom skönt där med, blåste lagom och inte nån direkt gassande sol!
Passade på att utnyttja mitt presentkort med och köpte batterier! 3 paket 69.90! Så blev 2pkt med AA och 1pkt AAA.
Strax före 11,30 kom vi till Ikea Kållered. Aldrig har jag varit så noga när jag handlat. Jag gick efter listan, nåja missade ett par saker, men hittade ett par andra saker vi behövde. Men fick tag på det jag skulle annars. Pincett till matlagning ihop med slev och stekspade, kuddar, durkslag, vattenkanna, dra på lakan, Glödlampor o servetter. Och lite godis;)
Lunchade på Ikea med. Farmor o pappa åt rödspätta, Walther åt schnitzel och jag åt poké bowl med lax. Såg efteråt att den inte va glutenfri, men jag är ju inte intolerant. Men ska absolut göra denna rätt själv. För det va gott.

Efter maten styrdes kosan mot Sahlgrenska universitetssjukhuset. Farmor skulle på kontroll. Walther och jag köpte glas o kaffe o dricka o satte oss i solen och njöt.
På vägen hem kikade vi in hos min bonussyrra i Hyssna. Åt god äppelpaj o vaniljsås där.
Stannade till i Borås på Dollarstore där.jag köpte diverse städgrejer. 
Var så trötta på vägen hem. Och att det smattrade på rutorna av regnet gjorde att jag nästan somnade. Men så nice med regn. Walther småfrös i bilen. O rätt var det var gömde han sig under filten och såg på youtube på sin mobil.
Strax efter 20 var vi hemma igen. Trötta och glada. 
Ta hand om er!//

One thought on “Roadtrip till Göteborg:)

  1. Låter som en mysig dag ?. Kul även att resa runt där i Göteborgstrakten tycker det är så fint därnere ?

  2. Låter som en mysig dag 😊. Kul även att resa runt där i Göteborgstrakten tycker det är så fint därnere 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge