Blir varmt idag med…

När A kom hit strax före 8,30 stod termometern på 32,4 grader.

Blir varmare och varmare ute! Pust! Och enligt min väderapp i mobilen ska det bli regn och åska imorgon och på onsdag. Men på yr.no ska det fortsätta vara varmt. Tydligen tills i september sa A! 
Jag har sovit uruselt inatt! Först väckte Gel mig för igelkotten sprang utanför fönstret som var öppet. Så ut och fixa med vatten o mat då lilla fröken Gel åt upp första omgången… Gel ville promt ut men stod snällt kvar i dörren medan jag pratade med Igelkottsson och gav den mat och vatten.
Sen var det stört omöjligt att somna om förrän strax efter 3. Då kom postbilen och gasade på inne på  gården. Walther hade sitt fönster öppet och flög upp ur sängen och kom in till mig. Så mysigt o ha Han intill mig. Händer så sällan.
Jag och Gel myser i soffan nu! Snart kommer väl min far och fixar här. Och jag tror Gel väntar och längtar efter morfar;)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge