Fått mycket gjort trots hettan!

Alltså denna hettan! Jag älskar sommar, sol och värme. Mina leder mår bättre om inte annat, men nu är det olidligt! Regnet måste komma! Det är kvavt i luften som om det skulle bli åska. Men den kommer aldrig. Jag hatar åska, men till och med jag vill ha åska nu så det laddar ur och blir behagligt att leva!

På tisdag och onsdag har vi utlovats regn och åska här. Kan vi lita på det?? Tror knappt det; Men enligt min app så:
Tror inte ett skit på bild 2 och 3!!
Gel och jag tog oss en liiten promenad innan värsta hettan slog till. Avslutade rundan med riktigt kaffe hos min farmor med tanke på det äckliga kaffet från imorse;) Fick ett helt paket Löfbergs lila av henne med så nu har jag riktigt kaffe hemma! Kan tänka mig coopkaffet om vi gör chokladbollar eller snoddas. Men annars NEJ TACK!!
Fick ett ryck också att skura av min stoooora matta i vardagsrummet. Så ut med den på gräset och skura med vatten och rengöringsmedel. Men får ändå be pappa ta ett tag med högtryckstvätten på måndag. Gel var lagom sur, livrädd att bli duschad;) Men ni ser ju storleksskillnaden på Gel och mattan?!

Dammsög alla golv med. Så skönt o få upp all slit.Ikväll kom A från boendestöd och vi gick vår vanliga längre runda. Sista 250m var Fel trött och började be om vår uppmärksamhet. Så fick bära henne det sista!
När vi kom in fick hon färskt vatten och sen blängde hon på A. Innan vi fattade att hon ville ha godis, hon får alltid en gobit av A och några till från boendestöd. Men brukar hoppa och dansa och busa för att be om uppmärksamhet. Men ikväll var hon trött så då orkade hon inte. 
När A gått satte vi oss i soffan, eller Gel la sig och jag tog en kvällsmacka! Och hon dnarkade och sov gott;)

Gu så trött man bli i värmen!
Sen en dryg halvtimme ligger vi i sängen. Supertrött! Irriterad på en mygga som surrar omkring… Ser den inte men hör den!
Myst med min älskade vovve lite nu innan man somnar.
Hur har er dag varit? 
God natt och sov gott önskar jag och Gel;)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge