Tacksamhet över fina vänner!

Så glad att jag hittat ett gäng fina vänner. Tacksam över att de finns där. De flesta av dom har varit med om liknande saker, har diagnoser eller andra sjukdomar. Vi stöttar varann genom glädje och sorg. Vi skrattar och gråter. Och peppar varann i svåra stunder! Även om vi inte setts irl utan pratar och skriver med varann i en liiiten grupp på Facebook så är vi som systrar! 

Och en av dessa vänner får jag träffa vecka 31! Ska bli så skoj! Walther tjatar dagligen om att vi ska åka till Mona och kolla på tåg. Ja vi ska gå på järnvägsmuseet I Ängelholm! Det är det enda han vill göra på semestern! Älskade prins Walther! Du och dina tåg!!
Han är hemma denna veckan från Hattis. Han har svinkoppor runt munnen igen som behandlas med salva 2ggr / dag! Jag tvättade alla sängkläder och handdukar sist… Utom en jkla kudde… Som han stoppat undan… Och bitit på… Han får det så lätt när han har sina ”bitperioder” måste hitta något lämpligt för honom att bita på eller plocka med. Finns bithjälpmedel som halsband eller armband men de är dyra, och jag har enormt pressad ekonomi:/ men tagit upp detta med min god man så får se hur vi ska lösa det. För det kan inte fortsätta såhär. Det är extremt stressande att detta pågår och att han får utslagen runt munnen:/
Idag har jag varit på möte på FM och sen städat i em. Jätteskönt att få städat:) luktar så gott och man blir så nöjd efteråt;)
Nu ligger jag nöjd i min säng med Gel liggandes på benen… Blir varmt. Men ack så mysigt det är;)
Älskade lilla tokiga Gel!

Ta hand om er!//
Posted in NPF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge