15 dagars bloggutmaning #15 – sista dagen

Detta Ser Jag Framemot

Åh det finns egentligen mycket jag ser framemot! 
Men såklart vår semestertrip till fina Mona i Ängelholm. Så kul det ska bli! Järnvägsmuseet, god mat, bus, tjejsnack, mys, bad, ev Helsingör, glass och så mycket mer som vi har planerat den veckan, sen åker bästa Mona med oss hem några dagar!! Sen ser jag framemot att få börja jobba igen den 8/8. Vill ju inte ha semester.
Sen börjar min älskade Walther åk7! Vart tog tiden vägen? Åk 7, börja han inte hos dagmamma nyss? Hmm… Tiden går för fort!! 
Sen ska vi på Alfreds dop den 11/8. Blir nog nice! 
Vad ser ni framemot??
Vad vill ni läsa om mig? Vad vill ni jag bloggar om? Snälla kommentera. Ska vi köra en frågestund någon dag? Där ni ställer frågor och jag svarar?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge