En härlig söndag men lite kuslig!

Gick upp som vanligt och tog medicin vid 8 när boendestöd va här. La mig sen igen och sov till 10,30! Var så skönt att bara vara liksom. Walther sov han med. Han vaknade 11,30.

När jag gjorde ordning frukost så hörde jag hur vår tvålpump i badrummet började låta och spruta tvål. Stängde av den.Så läskigt och mysko… Denna vecka har det uppstått fler märkliga scenario… Sitter ju och pärlar i vardagsrummet och har plastmuggar och sorterar upp mina pärlor i. Det stod ett par tomma på bordet. Jag lämnar och går ut i köket. Hör något ljud, men tänkte det var Gel. Men hon låg i sin bädd… Kommer tillbaka till vardagsrummet och där står en plastmugg på golvet! Hände ännu en gång samma kväll. Liveade på fm och berättade om dessa saker och en vän sade när hon sett liven i efterhand att hon kände av en liten pojke som busade. Vem denna pojke är vet inte jag. Men jag undrar vem det är. Vad vill han? Det är kusligt. 
I eftermiddag åkte jag, pappa, Tina och farmor till Yans gård och fikade på deras gårdscafe. Så gott fika! Glutenfri paj med jordgubbar och rabarber!! Mumsigt! Walther totalvägrade följa med oss. Så han va hemma själv en stund. Duktig kille. Men han ringde och var ledsen och kände sig ensam! 
Avslutade kvällen med grill hos farmor. Jättemysigt! Har ju varit så underbart väder, dock lite väl varmt. Önskar ordentligt med regn, iaf nattetid! Men det är väl att hoppas på för mycket?!
Tyvärr har jag inte fotat så mycket idag:/ missa totalt… O hade taskigt batteri så på Yans gård kunde jag inte fota:/
Men lite av mina projekt kan jag fota
Nu äre dags att sova! Får se vad morgondagen bjuder mig på!
Kram

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge