15 dagars bloggutmaning #14

3 vardagstips
Tänkte tipsa er om 3 bra tips i vardagen som passar alla, men som jag använder mycket för att underlätta i min vardag med diagnoser.
  1. Gör upp en plan för dagen, en lista där du kan bocka av vad du gjort. Helst inte för lång lista. Jag är duktig på att göra långa listor, men brukar ha ett papper och täcka över andra punkter för att inte stressa mig själv. Stryk över när du gjort den saken.
  2. Belöna dig när du gjort något jobbigt. Tex tycker jag att ta hand om tvätt eller plocka ur diskmaskinen kan vara jobbigt eller när det blir massa disk att ta vara på. Då brukar jag tänka ”gör detta och ta en kopp kaffe, läsk, glass eller frukt”
  3. Blir du stressad i affären och springer som en skållad råtta för att få med allt?? Jag skriver min lista utefter hur varorna är placerade i affären. Tex har våran ica-butik frukten först, så börjar listan med frukt och fortsätter som det kommer i affären. Blir inget onödigt spring i affären få och jag blir inte så stressad och slipper skapa ångestattack pga stress.

Ta hand om er!//
Posted in NPF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge