15 dagars bloggutmaning #10

 

Detta Avskyr Jag!

Krig, orättvisor, mobbing och elakheter!

Senast idag har jag hört om näthat! Påhopp mot en fin människa som faktiskt är sjuk och kämpar dagligen med att orka med sin vardag och sig själv och inte får rätt hjälp. Hon livear med sin bästa kompis och de peppar varann. Men nu får hon påhopp om sin sjukdom och hur hon kan göra vissa saker trots sin sjukdom! Saken är dett det hon gör är något hon verkligen gillar!

Blir så ledsen! Tjejen i fråga mår så dåligt ändå så detta behöver hon verkligen inte! Fina fina älskade du!

 

Tyvärr är näthat ett stort problem både bland oss bloggare (jag har själv inte drabbats *Peppar peppar*), på facebook, youtube m.m.

Men vet andra som fått elaka kommentarer om det ena och andra. Och det är inte ok! Vi har yttrandefrihet ja visst! MEN det ger inte oss rätt att säga precis vad vi vill om det skadar någon annan människa! 

 

Det värsta är när någon kommenterar anonymt i bloggar för att inte kunna röjas! Både fegt och så dumt!

Jag anser att kan man skriva anonymt och stå för det man skrivit!

 

Jag har själv utsatts för mobbing och fått höra elakheter om mig själv genom livet, speciellt i skolan! Så jag tar så illa vid mig när folk skriver elakheter eller sprider rykten och snackar skit! Sen därmed inte sagt att jag inte varit elak eller snackat skit! Det har ALLA! Men alla borde verkligen tänka till en gång extra innan vi säger vissa saker. Och blir det något missförstånd eller man sårar någon så prata med personen och red upp problemet!!

 

Hoppas vi kan sprida lite mer kärlek till varann istället för hat och orättvisor!

 

 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge