Varmt = sömnbrist!

Så svårt att sova när det är så varmt. En del säger att man bara behöver lakan i värmen. Och ja det vore det bästa. Men sova utan kedjetäcke funkar dåligt för mig. Funderar på att införskaffa en sån där kylbädd till hund. Och lägga i min säng under lakanet… Tror ni det skulle fungera? Finns i olika varianter och priser. Funkar den inte i sängen får Gel ta den även om hon älskar värme;)

Fått öppna båda fönstren. Liiite behagligare!

Hur gör ni värmen? Säg inte åt mig att sätta takfläkt. Vi hade en… Men jag hatade den. Den väsnades ( tyckte jag) så jag sov ännu sämre med den. Den samlade damm och drev runt dammet:/ så takfläkt går bort. Liksom annan fläkt i sovrummet… De låter för mycket! 
Men ack va vackert det är en sån här sommarkväll:)
Nu ska jag sova. Jobba imorgon, 2 dagar kvar sen semester!! 
Keam
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge