15 dagars bloggutmaning #8 & #9

Missa gårdagens utmaning så återigen blir det två. Först ut en Vlogg.
3 Favoriter I Min Garderob

Råkade bli 4 favoriter;)

Detta Betyder Allt För Mig
Såklart min älskade underbara Walther. Vem/vad annars?
Han kan reta gallfeber på mig, han är lite tonårstrotsig och uppkäftig ibland! Men vad då?! Det är beteendet jag ogillar inte han! Han är världens underbaraste Walther. Alltid en räv bakom örat. Och har så sköna uttryck för sig!! 
Utan honom är mitt hjärta trasigt! 
Jag är inte den bästa föräldern, jag har en del brister, liksom alla föräldrar! Men jag kämpar dagligen för att vi ska leva ett tryggt, behagligt och lugnt liv!! 
Jag har aldrig varit så rädd som för 2 år sen! Det kunde ju gått så illa! Vi kunde förlorat dig älskade Walther! Glad att vi ihop med Dr Dahllöf och övrig personal på öron/näsa/hals och barnmedicin Skas hjälpte blodpoliserna (immunförsvaret) att besegra de elaka bakterierna som gjorde att du fick Masteodoit.
Min älskade Walther!! Vad vore mamma utan dig?
Tack älskade unge att jag fick bli just din mamma!! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge