A little bit wild and crazy!

I did it! Moahahaha:)

Ja det är jag ibland!! 

Jag har ikväll gjort något jag längtat efter i flera år. Min mamma hade en klasskompis på en vuxenutbildning som hade näspiercing. Och jag var så fascinerad av denna. Men jag var väl 5-6 år då. Och då får man i inte göra sånt. Och jag hade inte vågat heller för den delen.
Men har till och från velat göra. Men varken pappa eller farmor va glada i att jag ville göra det. 
Men ikväll gjorde jag slag i sak! Dock är ju smycket lite för stort! Men det duger;)
Gjorde typ inget ont. Stoppade nosen full med is typ;) Va egentligen livrädd att det skulle göra skitont! Men is bedövar verkligen ordentligt:)
Men nu typ 30 min senare börjar det mola i näsan! Enligt min vän M som varit inspirationskälla så kan jag räkna med 1-3 dagar med molande smärta. Men Alvedon lindrar. Jag tog faktiskt Alvedon innan. Men inte för att jag just då tänkte göra det utan av helt andra orsaker;)
Ser detta som en liten belöning att jag klarat att hålla mitt hem så bra i över en vecka!
Trots värk idag har jag dammsugit och skurat alla golv. Samt skurat träpanel i hallen och köket! Så jag är inte på latsidan;)
Vad skulle du vilja göra om du skulle göra något riktigt Wild and crazy??
Ta hand om er!//

One thought on “A little bit wild and crazy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge