Det nya lugnet är till för att stanna!

Jag är så grymt glad och tacksam för all hjälp jag får/fått genom olika instanser och personer! Ingen nämnd ingen glömd.

Igår hämtade 3 rätt snygga killar från Brukets Allservice all skit och bråte från altanen, skåpet i köket samt en skänk… Blev så tomt i kök/hall samt vardagsrum, men det är så skönt! Och jag kan njuta av att vara i mitt hem. Det finns ett lugn! Det finns trygghet!
Bara denna vy från sängen ger mig lugn!
Idag har jag ätit lunch på Thaipalatset med ett gött gäng sk  fredagsmysgänget. Dock va inte alla med men mysigt var det allt! Och maten var god!
Fortsatt äta och dricka gott hemma med;) torkade av bord och stolar ute på altanen. Gjorde en god glutenfri pizza, lite grönsaker och kebabsås ikväll.
Unnade mig en flaska mousserande rosévin för 25kr på bolaget idag och det var himmelskt gott!!
Så skönt det var att sitta därute och njuta! Och bara vara. Tjöta med mina flickor på FB och ja bara vara. 

Har sen bara tagit det lugnt och njutit, nej nu ljög jag faktiskt! Har tvättat 2 maskiner tvätt och hängt dom. Laddat en 3e maskin som jag ställt in på timer! Så imorgon bitti går den igång. Och vet ni! Efter all tvätt denna vecka med ca 3 maskiner om dagen har jag nu INGEN tvätt kvar!! Och ja det känns så skönt!!!
Jag är så nöjd och glad!! 
Men nu sova! Godnatt på er alla!

Ta hand om er!//