15 dagars bloggutmaning #4

 
 
 
Land Jag Gärna Skulle Vilja Åka Till
 
Skulle så gärna vilja åka till Polen igen! Och på vår eller sommartid! Och då inte för att sola och bada! Nej jag vill träffa mina nunnor, njuta av Warszawa i ett annat klimat. Har ju bara varit där vintertid. Så vore roligt att se Warszawa i blomning! Njuta av en kopp kawa på torget i gamla stan och se på folk! Mysigt! Warszawa är min favoritstad! Den finns alltid i mitt hjärta! Kanske en promenad längs floden Wisła. Eller en promenad vid slottet Wilanów. Såå vackert därute! Och även besök i vackra Popiełuszko kyrka.
 
Plac Zamkowy w Warszawie widziany z wieży kościoła św. Anny.JPG

vy över gamla stan i Warszawa
Oj vad jag längtar ner dit nu! Men tyvärr finns inte ekonomin till att åka dit ner. Får spara när jag har möjlighet att göra det\n

 

 
Ta hand om er!//

0 thoughts on “15 dagars bloggutmaning #4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge