Varva ner en stund

Sitter här i soffan och ser på tv lite. Försöker koppla av lite. Inte det lättaste. Men har ju gjort det som ska göras typ. Lite på utsidan bara… Men är sååå varmt nu. Så håller mig inne en stund till!

Blev faktiskt trött efter maten;)
Suttit och gjort lite diamond painting också. Men hade ingen ro till det. Så blev bara lite gjort.
C kommer klockan 19 och meningen är att vi ska rensa ut i skåpet i köket där jag förvarat alla städgrejer… Men jag kunde inte va stilla så jag röjde ur hela skåpet! Haha..
Så jag kan med gott samvete sitta ner nu och varva ner!
Om jag kan få Gel att varva ner! Hon hittade en pipis och springer omkring med den. Är ju hennes bebis! Och jag blev så trött på skrikandet så jag gömde den nu. Så nu la hon sig ÄNTLIGEN i mitt knä! Så vi kan väl varva ner ihop här;)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge