Sommarfina fönster

Alltså… Jag måste tagga ner lite… Det sa C åt mig idag också! Risken är att jag brakar ihop annars… Jag har svårt att känna av när det egentligen är för mycket utan jag rusar på och faller pladask.

Men efter gårdagens fönsterputs och gardin ute i köket så kände jag att jag ville få sommarfint i alla fönster.. så tog ett tag med putsen och sen bytte jag gardiner. Walthers gardin är inte bytt. Men ska tvätta den när han är på Hattis. Jag fick inte ta ner den för han;)
Dock blev fönstren flammiga… Men jag gjorde det iaf. 
Har även tvättat 2 maskiner, vikt tvätt och lagt in i skåpen/ hyllorna. Köket har fått sig ett par omgångar…
Dessutom var jag på möte på FM och handlade! Och varje gång jag satt mig ner har jag tänkt: ”nej du har inte tid att sitta här”, det har blivit en mani tror jag nu. Tyvärr! Men bara o kämpa på! Måste lära mig hitta balansen!
Kram och godnatt vänner!
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge