Klapp på axeln till både mig och Walther!

Idag har jag och Walther verkligen jobbat på!
Efter jag Gel och C varit ute och gått våran runda, fick jag ett ryck.. tog ner gardiner och putsa fönster i köket och satte upp nya gardiner! Vet inte vad som hände! Men det var så skönt att få det gjort! Får fota imorgon, glömde totalt göra det!
 
Och på bordet ställde jag en vas med nyplockade blommor som jag plockade på promenaden.
 
 
Walther och jag åt lunch och jag värmde pizzan som av över sen igår. Till mig stekte jag lite halloumiost, värmde upp lite pommes och gjorde en hög sallad och lite salsa verde och ostkräm. Sååå gott! Vi njöt Walther och jag av att sitta i nystädat kök tillsammans och bara njuta!
 
 
Sen drog vi igång med röjandet in Walthers rum! Och som vi röjde. Var lite sura miner och, latmaskar som kröp fram men vi motverkade dom så gott vi kunde… och till slut var rummet klart!! Och då tog vi fram ett av tågseten och byggde ihop! Så roligt vi hade. Walther rev ner tågbanan och byggde ihop en annan sats… och va han skratta! Men tyckte väl att det var dåliga växlar, för tågen spårade ur;)
 
 
Men åh så roligt vi hade det! Och Walther är så nöjd! Och jag med! Vilket team vi varit idag! Heja heja oss!
 
 
 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge