Midsommardagen 2018

Alltså av någon anledning firar jag mer på midsommardagen än midsommarafton. En del firar massor båda dagarna. Men jag pallar inte det. Och får jag välja så väljer jag midsommardagen. Finns dom som klanka ner och tycker ”Men tänk på Walther,han är ju barn och behöver ha roligt!” Jo det är sant! Men även han tycker det är jobbigt med massa folk, stim och stoj. Men Suntak gillar han, och han frågar om vi ska åka ut dit på midsommardagen. Dessutom kostar det ofta att åka på olika saker. Och jag tycker det är skönt att va hemma och ta det lugnt. Man behöver inte supa till sillen eller bli full. Varför? 

Som sagt åkte vi ut till suntak i eftermiddag. Tradition sen många år. Börjar med friluftsgudstjänst på Storegården tillsammans med Bengt-åke och Valsta’kören.
Spelade på chokladhjul och lotteri och så fikade vi! Mysigt som alltid.
Ingen midsommar utan Bengt-åke och Valsta’kören!
Ikväll har vi tagit det lugnt. Myst och bara varvat ner. Nu är vi nedkrupna och ska sova så vi orkar fortsätta röjandet i Walthers rum.
Så gonatt!
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge